Τούρκοι χάκερς χτύπησαν το ΑΠΕ: «Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα – Στηρίζετε τρομοκράτες»

Ενα περίεργο και ταυτόχρονα προκλητικό μήνυμα κατά της Ελλάδας εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, μπαίνοντας στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και έπειτα από αναμονή λίγων δευτερολέπτων, εμφανιζόταν ένα μήνα στα Τουρκικά, το οποίο, κάνοντας σαφή αναφορά στην υπόθεση των οκτώ τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία, στην οποία κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες, απειλούσε ευθέως την Ελλάδα, καλώντας την «να μην ξεχνάει το παρελθόν της» και «να μην υποθάλπει τρομοκράτες».

Συγκεκριμένα, υποστήριξαν ότι η Ελλάδα «υποστηρίζει γκιουλενιστές που συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν.

«Ελλάδα, ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» ήταν στην ουσία το νόημα και το «μήνυμα» όσων έγραψαν οι -κατά τα φαινόμενα- τούρκοι χάκερ στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ.

sdfsfsd

Επειτα από λίγο, το μήνυμα δεν εμφανιζόταν στην πρώτη σελίδα του ΑΠΕ.

Ποτέ το ΑΠΕ/ΜΠΕ δεν χρησιμοποίησε, πριν από την επίθεση, αυτές τις γραμματοσειρές
Ποτέ το ΑΠΕ/ΜΠΕ δεν χρησιμοποίησε, πριν από την επίθεση, αυτές τις γραμματοσειρές

Το πρακτορείο επανήλθε στην κανονική λειτουργία του, αλλά ήταν εμφανές ότι -παρά την ανανέωση του περιεχομένου του- αντιμετώπιζε προβλήματα.

Για παράδειγμα, οι γραμματοσειρές που εμφανίζονταν, αμέσως μετά την επίθεση, δεν ήταν οι συνήθεις.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*